onsdag den 14. april 2010

Ekstrem karakter

En blind:

For vores projekt, ville en ekstrem karakter være en person som er blind, da hele ideen er baseret på en ren visuel oplevelse. En udfordring for vores projekt er derfor i denne forbindelse at gøre oplevet interessant, på trods af ikke at kunne se noget.

Scenarie:

Halfdan er 22 år gammel og er på besøg i mediehuset med et par klassekammerater. Det er første gang de er der. De skal på ferie sammen og skal derfor have ændret deres sygesikringsbevis fra det almindelige til det blå internationale hos borgerservice, som ligger i mediehuset. Til daglig klare Halfdan sig fint ved hjælp af førerhunden Casper.
Vennerne for hurtigt øje på en smart touch skærm, hvor der er en masse billeder af folk der er i mediehuset. Halfdan går med vennerne hen til skærmen, men han kan ikke rigtig deltage. Han føler sig lidt udenfor, selvom de andre hele til forklare hvad det er de laver. Men Halfdan er ikke ked af det. Han er vandt til at være lidt udenfor. I stedet finder han en informationsdisk, hvor de fortæller ham hvor borgerservice ligger, så han kan for overstået sit ærinde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar