mandag den 12. april 2010

Indsnævring af koncept


Fra online til onsite

Formål:
o   At besøgende bliver bevidste om andre besøgende
o   Skaber et sjovere rum
o   Mulighed for at sætte personligt præg på rummet
o    Interaktion mellem fremmede og bekendte
o   Man kan via skærmen vise andre besøgende, hvor der sker noget interessant i huset, ved f.eks. at sende et billede eller en tekst
Teknologier :
o   Touch skærme
o   Mobiltelefoner
Interaktion:
o   Besøgende interagerer med via mobiltelefonen med skærmen
o   Besøgende interagerer med hinanden via skærmen
o   Man kan smide tekst og billeder op på skærmen og derved skaber det mulighed for at være kreativ, sætte personligt præg altså en sjov effekt i det offentlige rum.
o    Besøgende kan også interagere med selve skærmen – dvs. at man f.eks. at man godt kan skrive eller tegne på skærmen uden at gøre det via mobiltelefonen.
Scenarie 1:
o   En flok venner kommer ind i multimediehuset. De tager billeder af hinanden med deres mobiltelefoner og sender dem op på en skærm i multimedie huset, efterfølgende tegner de sjove ting på billederne (overskæg osv. – ligesom hvis det var en avis)
Scenarie 2:
o   Bedstemor kommer ind i multimediehuset med sine børnebørn og går rundt og kigger på omgivelserne. Lille Sofus har helt tjek på sin mobiltelefon, og han sender et billede op på skærmen.  Lille Lise fortæller bedstemor, at man kan tegne på skærmen. Derefter tegner de sjove figurer og griner meget. Lise skriver ”Lise 4 år” og bedstemor skriver ”Gerda 70” og de synes det er sjovt. Sofus ser på et billede at hans kammerat er oppe på mediehusets bibliotek og de går alle tre op for at finde ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar